Hur kommer det sig att vissa orkar gå ut och springa i regn och rusk, medan andra i dessa situationer väljer att då slå sig ner framför tv:n med en flaska rött och tackar vädergudarna för det dåliga vädret? Jo, det kan självklart beror på oändligt många situationer, Men en viktig faktor är motivationen. Det gäller att vara motiverad och med det ha ett mål.

Träna bättre med snygga kläder

På www.smartgirl.se kan du både finna snygga träningskläder, men även andra kläder och accessoarer som du kan köpa och unna dig när du genomfört ett jobbigt träningspass eller när du uppnått dina mål. För, det är bra att ha morötter och en bra morot kan vara just att shoppa upp sig på lite snygga träningskläder. Det kommer definitivt få dig att komma ut i spåret när det regnar.

Tänk dock på valet av kläder

Det finns både bra träningskläder och mindre bra träningskläder. En viktig grej är att välja kläder utifrån vad det är du tänker göra: ska du utöva yoga, löpning eller boxning kan det vara bra med olika kläder. Och ska du vara ute så tänk på att ha kläder som andras. Det är även bra att tänka på färgerna, och inte bara ur modesynpunkt utan även miljömässiga aspekter. Detta då färgen silver är farlig och förstör miljön. Prylar som sägs motverka dålig lukt är även det dåligt för miljön. Så, var snygg men tänk på att vara snäll mot miljön så kommer du få en långsiktig träning och även en värld som lever lite längre och lite bättre.

Och, glöm inte att stretcha!