Orkar du springa milen? Inte? Då krävs det en stor portion inspiration och peppning. För, alla som vill kan träna upp sig och komma i den form som de vill vara i. Och, du behöver inte bli en elitidrottare eller kämpa med att få till ett sexpack om det inte är det du vill. Att träna för framtidens du när du blir gammal är något väldigt sunt som alla av oss borde göra. Och, för vissa är det enklare medan det krävs fler morötter för andra. Här kommer några stjärnor du kan hämta inspiration ifrån och sedan några snabba tips på hur du kan tänka.

  • Fredrik Ljungberg – Fredrik är mannen som de flesta idrottsintresserade världen över känner igen. Han blev kallad divan på planen och nu jobbar han som Ambassadör i Arsenal och är Betssons ansikte utåt.  Så, gillar du Ljungberg kanske du bör passa på att spela på casino eller oddset och vinna pengar för att se hans Arsenal live!
  • Carolina Kluft är en kvinna som inspirerar och som får oss att kämpa ännu mer. Hon är en sann inspirationskälla och inte bara till idrotten utan även till hur vi ska se på världen och dra vårt strå till stacken. Har du henne som motivation kommer du att gå lång i livet.

Andra morötter

En annan viktig morot är att du måste vilja det själv. Det är då som resultatet blir hållbart och långsiktigt. Och, sedan gäller det att utöva den träning som du känner dig mest bekväm med. Varför inte göra det lite roligare. Kanske kan du kombinera med att satsa på en fotbollsmatch och om ditt lag vinner så ska du träna en pass ungefär som proffsen tränar. Det är spänning på hög nivå. Oavsett hur du tränar så försök att se det som något roligt och något som du mår bra av. Att se det som ett straff – likt städning som många gör, betyder det att det aldrig kommer bli kul. Och visst är det roligare att ha kul i livet?